Idén immáron 7 évesek vagyunk! Eddig több, mint 40 Millió forinttal támogattuk a családokat!
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Adatkezelési információ

Alapítványunk adatkezelési irányelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal!

Adatvedelem 2

Web-, Facebook-, illetve bármilyen más felületeinken, ahol a beteg személyes adatai megjelennek, láthatóak, -mint például teljes név, betegségtörténet, fénykép, esetenként videó, avagy közvetlen elérhetőség,- azokat minden esetben a beteg írásos kérésére, illetve írásos engedélye alapján osztottuk meg! Ennek dokumentációja lefűzve megtalálható a könyvelésünkben!

Karácsonyi jótékonysági aukció

Egy gyönyörű karácsonyi ajándék valakinek, és egyszerre jótékonykodás? Igen, Gyertyánági Lívia okleveles építész úrhölgy virágmotívumos képeinek köszönhetően ez lehetséges! A művésznő már nem először segíti rajtunk keresztül a leukémiás gyermekeket! ❤️

A fotókon látható három alkotását ajánlotta most fel Lívia, s megkért minket írjunk ki egy jótékonysági aukciót a képekre. Igazából a fotók magukért beszélnek, egyedi kézimunka mindhárom alkotás, gyönyörű műremekek!

Gyertyanagilivia1

Alkoholos filccel készültek a képek, amik így feketén-fehéren is megállják helyüket, de aki szeretné, s jobban szereti a színeket, ő tűfilccel majd olyan színessé varázsolja őket, amilyenné csak szeretné! A képek vakrámával készültek, külön keretezést nem igényelnek, mint a fotókon is jól kivehető a motívumok lefutnak az oldalaikon is! Méretük 20X20 cm, s aki a legmagasabb licitfelajánló lesz, ő mind a három képet meg fogja kapni. Egymás mellett, vagy akár külön-külön falra téve is szobája díszei lesznek!

Gyertyanagilivia2

A kikiáltási ár 15 000.- Ft, hangsúlyozzuk még egyszer, ekkora adományért a három alkotást egyben fogja megkapni a felajánló! Lássuk, ki, vagy kik fognak pályázni a képekre?! Licitálni e-mailben lehet az info@tegyunkleukemia.hu e-mail címen, ahová a licit összege mellett kérjük küldje el nevét, telefonos elérhetőségét, s azt, hogy kér e, avagy sem magasabb felajánlás esetén értesítést tőlünk! Mi rendszeresen kommunikálni fogjuk, hogy hol tart a licit összege. A liciteket december 20-a éjfélig várjuk! Szerezzünk egy szép, szebb karácsonyt egy olyan családnak, ahol az egyik családtag leukémiás beteg!

Gyertyanagilivia3

Mindenkit kérünk, hogy olvasás után ossza meg közösségi oldalán bejegyzésünk! Ha licitálni nem is tud, vagy nem szeretne, akkor is segítse a célt ekképp! Jusson el minél több emberhez az információ! Lehet, hogy épp az Ön egyik ismerőse az, aki egy felajánlással egyszerre két embernek okozna örömet! Saját magának, vagy valamely szerettének a képekkel, a felajánlott adománnyal pedig a mi betegünknek! Köszönjük szépen!

Ment egy kis segítség Vasadra Zsuzsának, aki a transzplantáció után a GVHD áldatlan tüneteivel küzd

Egy felnőtt hölgy betegünknek tudtunk támogatást folyósítani, ő a képeken látható Zsuzsa, aki túl van már egy idegen donoros csontvelő-transzplantáción, s most a GVHD áldásos-, és áldatlan mellékhatásaival küzd!

Zsuzsa1

Az alábbi levelet kaptuk a hölgytől:
"Amint a mellékelt dokumentumokon is látható, 2015 szeptemberében diagnosztizáltak nálam egy akut leukémiát. A szokásos kemoterápiák követték ezt hosszú kórházi tartózkodásokkal, majd találtak donort egy német fiatal hölgy személyében. 2016 augusztusában megkaptam a sejtjeit, ekkorra már csak önmagam árnyéka voltam. Hosszas lábadozás után december elején hirtelen rosszul lettem, újra kórház, hamar megtudtuk, hogy a rettegett GVHD megérkezett, s vele együtt sok kín, és újabb mélységek. Három hónap elteltével hazajöhettem, azóta kicsit jobban vagyok, de persze mindig van valami szörnyűség! Így az életem nagy fordulatokat vett minden téren, a munka, a háztartás, az ügyintézés..."

Zsuzsa2

Hát igen, ugye a GVHD-nak egyrészt nagyon örülünk, hisz az alapbetegséget érintőileg jó, hogyha van, de bizony tud kellemetlen mellékhatásokat is okozni! Tudjuk ezt nagyon jól, hisz annak idején volt "szerencsénk" tapasztalni ezt saját bőrünkön. Zsuzsanna, legyen még erős, tartson ki, biztosak vagyunk benne az immunszupresszív kezelések hatására a GVHD előbb, vagy utóbb, de háttérbe szorul! Ami jó hír, hogy így nagyobb valószínűséggel leukémiája nem fog relaptálni! Ez sem utolsó a sorban!!!

Áldott ünnepeket kívánunk Önnek így a karácsony közeledtével, s nagyon jó egészséget a jövőre nézve!

Mikulás napot szerveztünk- Köszönjük szépen Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

Advent első vasárnapján, még a délutáni gyertyagyújtás előtt népes kis csapattal gyűltünk össze a Campona bevásárló- és szórakoztatóközpontban, nem is mást vártunk ide, mint a messzi Lappföldről érkező Mikulást. A játszóház előtti nagyobb szabad folyosórészen egy félkört alakítva énekünkkel próbáltuk hívni a Télapót, aki nagy szerencsénkre épp arra járt, meghallotta hívó szavunk, s azonnal megálljt parancsolt mind a kilenc szánját húzó rénszarvasnak, Rudolfnak, Üstökösnek, Íjasnak, Csillagnak, Táncosnak, Pompásnak, Villámnak, Táltosnak, de még Ágasnak is, majd megragadta a botját, s az édességekkel teli puttonyát, és már cammogott is a mi kis gyerkőceink felé. Sajnos a hó nem ropogott méretes bakancsa alatt, de azért a megérkezésekor nagy örömre épp elkezdett szállingózni.

Jó sokan voltunk, de el kell mondjuk a mi gyerkőceink olyan jó kis gyerekek voltak egész évben, hogy senki nem kapott közülük virgácsot! 🙂

Mikulas Nap

További 39 képekért katt a közösségi oldalunkra: https://www.facebook.com/tegyunkleukemia/posts/1500171243412128

A Mikulás megmutatta a gyerekeknek varázsporát, elénekeltük közösen a Télapó itt van című dalocskát, szétosztotta a nekünk hozott csokikat, szaloncukrot, s aztán sajnos indulnia kellett tovább, hisz még rajtunk kívül sok-sok gyermek várja, várta őt. Az ősszakálú távozása után uzsgyi, birtokba vehettük a játszóházat, ahol kicsik és nagyok együtt tudtak egymással, a másikkal játszani! Az volt a cél, hogy a családok együtt legyenek, összehozzuk őket, sokat nevessenek ez idő alatt, hogy mindenki jól érezze magát... Reméljük, s bízunk benne ez hellyel-közzel sikerült is! A sok-sok felfelé görbülő szájacska talán mind-mind erről tanúskodik. Sokfelől hívtunk családokat, volt aki egész nyugatról, volt aki a keleti régióból jött, egy volt csak a “baj”, azt sajnáltuk igazán, hogy mivel oly sokan voltunk, így viszonylag kevés időnk jutott a családokkal külön-külön beszélgetni. Jó volt mindegyiküket látni, hogy jól vannak, hogy sokan ismét tudnak nevetni...s igazából ez volt a legjobb a mi szemszögünkből a napban! Volt olyan család, ahol valamely gyerek volt beteg, s volt olyan is, ahol valamely szülő, hisz ne felejtsük el, ebben az esetben is éppúgy van gyermeki érintettség, ha nem is közvetlenül, de közvetve mindenképp! Tudtunk picit adni, s mi magunk is legalább annyi mindent kaptunk, melegséggel a szívünkben indultunk a nap végén haza. Ez igazából a ma kezdődő Advent üzenete is talán, hogy figyeljünk egy picit jobban oda egymásra, szeressük egymást, hisz ez a legfontosabb ezen a földön, hogy ne menjünk el egymás mellett! ❤️

A családok mindegyikét némi pénzbeli támogatásban tudtuk részesíteni, ezen felül az utiköltségüket tudtuk magunkra vállalni, amit OMV benzinkártya formájában fizettünk ki. A Mikulás napot is, és a korábbi gyermeknapi rendezvényünket is az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által nyújtott pályázati pénzből tudtuk fedezni. Köszönjük a Minisztérium segítségét mi is, de talán a legnagyobb köszönet nekik is ez a sok-sok mosolygó szájacska! Köszönjük szépen a játszóház személyzetének is a szíves kiszolgálást, a finom hot-dogokat, szörpöt, s Dörmi szeleteket! Öleljük a családokat innen is még egyszer, békés, meghitt Adventet kívánunk mindenkinek!

A nap végén még ruházati cikk vásárlásával is tudtunk segíteni, ami külön örömet okozott! Puszilunk mindenkit, reméljük jövőre is tudunk majd több ilyen közös rendezvényt szervezni, ahol találkozhatunk majd ismét, s várjuk már a nyári tábort is nagyon! Na de ezek még azért odébb vannak, ne akarjuk sürgetni az időt, hisz rohan az magától is! Most hamarosan itt az emberiség talán mondhatni legszebb ünnepe, éljük meg, éljük át a karácsony szellemét mindnyájan! Legyen ez a végszó, jó egészséget mindenkinek! ...mert az a legeslegfontosabb! ❤️ ...s a szív!

Hálával és köszönettel gondolunk a Kormorán Zenekarra

Dolgoznak az emag munkatársai, most kaptuk az információt Csighy Alexandra anyukájától, hogy pár perce érkezett meg hozzájuk a mosógép, amit az internetes webáruházból rendeltünk a családnak. Tudtuk ezt tenni még mindig a Kormorán zenekar jótékonysági koncertjének célzott adományaiból. Év eleje, azaz a koncert óta havi folyamatos rendszerességgel tudjuk támogatni a családot, szóval csak hálával és köszönettel gondolunk a zenekarra, illetve Alexandra egyik osztálytársának az anyukájára, akinek végülis köszönhetjük az egész koncertet, hisz az ő kezdeményezésére jött létre anno a fellépés a Stefánia Palotában!

Alexandra Mosogep

Ölelünk innen is Gyöngyi, köszönjük szépen Koltay Gergelynek, s a többi együttes tagnak is a nemes gesztust! Kitartás Szandi, bízunk benne most már az év végére lassan megérkezik a bécsi lelet, s vele együtt a számla is!

Köszönjük szépen Roland, hogy megismerhettünk! Te egy távirányítós kamiont kaptál, mi sokkal többet tőled!

A fogyatékkal élők nappali intézete, a székesfehérvári Szent Kristóf Ház közvetítésével ismertük meg Roland történetét, s ma találkoztam is a fiatalemberrel és édesanyjával, s a hölgy testvérével a Szent László Kórházban, aki elkísérte az érintetteket a viszonylag hosszú buszos útra a fővárosba. Igaz, csak egy röpke találkozás volt, először a kórház udvarán, majd az intézmény büféjében folytattuk a beszélgetést, hogy ne fázzon senki amíg pár szót váltunk, de teljes mértékben elmondhatom, nem csak Roli kapott ma valamit, hanem én is. Ugye a fenti pár sorból is kiderül, illetve a kórházi zárójelentéseken is ez áll, hogy egy fogyatékkal élő fiatalról beszélünk, aki szellemileg egy 6-8 éves korú gyerekkel egyezik meg, s sajnos a mindennapi feladatok végzéséhez is folyamatos felügyeletre szorul, de mégis volt, van ebben a fiúban valami, valami leírhatatlan! Nem is tudom, hogy fogalmazzam meg, egy egyfajta emberiesség, tiszta lelkűség, közvetlenség. Egyszerű, és ezt mindenféle sértés nélkül értem, de mégis úgy gondolom egy baromira szerethető srác Roland! Amikor elköszöntünk ő nyújtotta a kezét előre, kezet fogtunk, a szemembe nézett és azt mondta, jó egészséget kívánok! 😢😍 Nekem ez volt ma a nap fénypontja! 👍👍👍
Roland
Szóval Rolanddal nem épp bőkezű az élet, de én hiszem, hogy amennyit elvett tőle a sors, legalább annyit adott is neki! Szinte biztos vagyok benne, Roli akárhány éves lesz, a tisztalelkűsége mindig meg fog maradni! Persze tudjuk, gondoljuk, hogy vannak nehéz pillanatok, napok, ezzel a dologgal nehéz mit kezdeni, ráadásul epilepsziás is, szóval olykor nehéz neki, az anyukájának leginkább, de a testvérének sem egyszerű... Mindez nem elég, idén még egy akut leukémiával is szembe kellett nézni a családnak, ezért is tudjuk ugye őket támogatni, a rosszindulatú vérképzőszervi érintettség lévén.
Tegnap este hívtam az anyukát, s megkérdeztem tőle mit vigyek Rolinak, hogyha örömet szeretnék neki szerezni, s abban maradtunk megpróbálunk neki beszerezni egy kamiont, vagy egy markolót, mert ezeket szereti leginkább Roland. Így ma reggel már siettünk is az egyik hipermarkettbe, hogy vajon fogunk e találni valami jó kis járgányt? Örömmel nyugtáztuk, hogy volt a polcokon egy távirányítású kamion! Azonnal vettünk is mellé egy halom elemet, működjön is majd az a gépezet, amikor otthon kibontja azt gazdája! 😉
Rövid találkozásunk elején, amikor átadtuk a játékot Rolinak, nem volt még valami szószátyár, de aztán már a büfében picit jobban felengedett, mutatta, hogy Volán-os ingben jött, nincs mit tenni él-hal a buszokért, s mindenért, ami jó nagy, s gurul. 🙂 Mondta, hogy van mentős emblémája is otthon, stb. Szóval kellett egy pár perc, amíg felengedett, s még a videón látszik a visszafogottsága, de sebaj, egy a lényeg, ma megint örömet sikerült okoznunk valakinek, a szememben nem is akárkinek! Egy embertársunknak, aki sajnos nem tehet semmiről! Az anyukának ezen felül 50 000.- Ft támogatást adtunk át, fertőtlenítőszert és élelmiszert tud majd vásárolni maguknak, jól fog jönni nekik így az ünnepek előtt ez a kis plusz!
Kitartás Roli, bízunk a gyógyulásodban, segítünk még év elején anyunak mindenképp! Aztán meglásd, nemsokára itt a tavasz, feloldódik az egyenlőre még hatályban lévő “szobafogság”, hisz a gyenge immunrendszered miatt még nem mehetsz közösségbe, de aztán ismét mehetsz, s várnak is majd vissza a Szent Kristóf Házba! 😉 Köszönöm, hogy megismerhettelek!!! ❤️

Januárban lesz Erika transzplantációja- Segítettünk ismét a fiatal édesanyának

Szerintetek is van gyermeki érintettség, ha épp valamely szülő a beteg? Meggyőződéssel mondhatjuk, bizony van, és minden gyerek máshogy reagálja le ezt az "új" élethelyzetet! 🙁
Segítenünk kell a felnőtt betegeknek is a leukémiával való küzdelemben, hisz ezeknek az édesanyáknak-édesapáknak még fel kell nevelniük csemetéiket!

Gy Ne Sz Erika

Ma Erikával és férjével közösen megvásároltuk a hölgy leendő otthoni fél steril szobájába az új padlózatot, és a falak festéséhez szükséges falfestéket, indulhatnak a munkálatok Székesfehérváron is. Erikára hamarosan egy csontvelő átültetés vár, ami után ide, ebbe az elkülönített kis félszobácskába fog hazatérni a fiatal édesanya.

Ma tudtuk meg, hogy a hölgy nagy sportember, lételeme a mozgás, úgyhogy mi így biztatjuk: ...csak mindig előre Erika, kitartás!

Veletek vagyunk felnőtt hematológiai betegek!
http://adjukossze.hu/szervezet/tegyunk-a-leukemias-gyermekekert-es-betegekert-kozhasznu-alapitvany-8303

Dorka, ezt a tündéri mosolyt még sok-sok évig szeretnénk látni! Tiszta szívből kívánjuk gyógyulj meg!

Egy cukorfalat négy éves kislányt tudtunk támogatni, aki épp ma mehetett haza egy kis töltődésre a kórházból, de már három nap múlva, hétfőn ismét várják vissza Pécsre egy újabb kemoterápiás kezelésre.

Dorkáról azt kell tudni, hogy születése után kilenc nappal került szülőkhöz, mint nevelt gyermek, mert sajnos az édesanyja három napos korában a kórházban hagyta. Egy évre rá a gyámhivatal örökbe adhatónak nyilvánította, a nevelőanyuka sorait idézve: "Ez idő alatt annyira megszerettük, hogy nem engednénk el soha, így örökbe fogadtuk."

P Dorka

Erre az édes kislányra nézve el is hisszük, hogy hamar belé lehetett szeretni! Az édesanyja viselkedését nem firtatjuk, nem ismerjük a körülményeket, Dorkát nézve egy biztos, "új" szülei mindent megtesznek érte, szóval lehet jobb is így neki! Még egyszer hangsúlyoznánk, nem a mi kompetenciánk ebben állást foglalni, nem is kérnénk ez ügyben hozzászólásokat! Nem ítélhetünk el senkit, míg nem ismerjük a körülményeket! A kislány valószínűsítjük így jobban járt!

Dorka szépen fejlődő baba volt, mígnem egyszer sápadtsága miatt vért vettek tőle, amiből nagy baj igazolódott. Felmerült az erős gyanú, hogy Dorka sajnos leukémiás beteg! Dorkát, s szüleit azonnal mentővel Szekszárdról Pécsre szállították, ahol egy felkészült orvosi csapat várta, azonnal vért kapott, emellett csontvelőmintát vettek tőle, ami sajnos igazolta az orvosok gyanúját, a kislány leukémiás beteg.
Dorkáék a pécsi klinikától 160 km távolságra laknak, de amikor csak tehetik, mindig hazaviszik, mint például a mai nap is. Hacsak keveset is lehet otthon, de az a pár nap is egy megnyugvás a gyermeknek! Az anyuka betegápolásin van, Dorka mellett telnek mindennapjai immáron nyolc hónapja kórházban.

Sajnos a kemoterápia mellékhatásai nagyon megviselik a kislányt, volt, hogy két hónapig menni sem tudott, mi több állni sem nagyon. Visszaszokott a pici a pelenkára és a cumira.
Az apuka mindeközben otthon éjt nappallá téve dolgozik, hogy előteremtse a pénzt a mindennapok kiadásaira.

Most mi is besegítettünk ebbe, pénzbeli támogatásban részesítettük a családot, mindamellett szívből reméljük, hogy Dorka hamarosan visszanyeri egészségét! A sors szerető szülőkhöz vezette, meg KELL, hogy gyógyuljon!!! Szorítunk nagyon pici lány, még anyuka korodban, amikor majd Te leszel édesanya, akkor is szeretnénk látni ezt az édes mosolyt! Sok-sok boldog évet, s egészséget kívánunk!

Aki tud, s szeretne ennek a tünemény kisasszonynak segíteni, ők megtehetik ezt célzottan. Mi az a célzott támogatás? Amennyiben beírják a közlemény rovatba, hogy Pál Dorka támogatása, úgy a befizetett teljes pénzt a kislány kapja meg!

Számlaszám:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000

"Kedves Alapítvány! Maguk mindig az utolsó pillanatban mentenek meg! Köszönöm, hogy segítenek!"

Nyírmadára tudtunk egy kis anyagi segítséget nyújtani Beatrixnek, a család mindennapi kiadásaiban szeretnénk kicsit besegíteni, hisz Beatrix jó ideje kiesett a munkából. Nem önhibájából történt ez, hanem azért, mert egy fránya betegséggel küzd, amit még pontosan, 100%-ra az orvosai sem tudtak diagnosztizálni. Egy biztos, vér és vérképzőszervek betegségei fennállnak, hisz egy ilyen orvosi dokumentum már rendelkezésére áll a hölgynek, ezért is tudjuk, tudtuk őt már támogatni. A közelmúltban végre bejutott Beatrix a ritka betegségek tanszékvezető orvosához, aki egyenlőre az Erdheim Chester betegségre is gyanakszik többek között. Januárban talán több kiderül!

Cs M Beatrix

Beatrix mindennapjai sajnos fájdalmakkal telnek, amikor korábban beszéltünk telefonon épp a szeme volt begyulladva, sajnos viszonylag sok szteroidot kell szednie, sűrűn csontfájdalmai vannak, szóval nem egyszerű a 33 éves édesanya élete. Most épp egy olyan periódus van, amikor valamennyire viselhetőek ezek a fájdalmak, de ugye sajnos nem lehet tudni, ezek mikor lángolnak ismét fel.

Nem tudunk mit tenni, várjuk a januárt mi is Beatrixszel együtt, reméljük akkor már kapni fog valami kézzel fogható információt, kezelési protokoll tervet a beteg! Hogyha tényleg fennáll az Erdheim Chester betegség is, akkor arról azt kell tudni, hogy a világon összesen 50 ilyen regisztrált beteg van, Magyarországon Beatrix lenne a harmadik. Egy fiatal hölgy él még a betegséggel itthon.

Beatrixnek természetesen szorítunk tovább, mint tettük ezt eddig is, s segítünk, ahogy tudunk a továbbiakban is!

Aki szívesen küldene a hölgynek célzott adományt, ő a következőek szerint tudja ezt megtenni célzottan:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Közlemény: Mikecz Beatrix támogatása

Így a teljes összeget a hölgy kapja kézhez! Amennyiben utalni nem tud, úgy kérjük támogassa a mi munkánkat egy 250.- Ft-os SMS elküldésével, ezzel is segítve, hogy egyre több, és több betegnek tudjunk segítő kezet nyújtani! Köszönjük!

Az üzenet szövege: 41
A telefonszám, amire ezt az azonosítószámot el kell küldeni: 13600
Amennyiben ez is nagy kérés, kérjük egy megosztással mindenképp segítsen! Másolja ki a címsort, s a linket kérjük ossza meg a közösségi oldalán! 

Közel 600 kg tartós élelmiszer és fertőtlenítőszer gyűlt össze betegeinknek

A mai nap sem telt el tétlenül, vagy hiába, öt családnak tudtunk tartós élelmiszer csomagokkal segíteni, akiknek köszönetét szeretnénk ezúton is eljuttatni ahhoz a sok-sok emberhez, akik ma kisebb-nagyobb tartós élelmiszer adományaikkal megfordultak gyűjtőpontunkon! Idén az Allee Bevásárlóközpont adott helyet a minden évben megrendezésre kerülő ilyen jellegű gyűjtésünknek, s el kell mondjuk, sikeres napot zártunk! 👋

Tartos Elelmiszer Gyujtes 2017 Allee

Volt a gyűjtésben segítségünk is, ketten voltunk a kuratóriumból, és öt önkéntes volt jelen velünk Újbudán. Kik is voltak ők? Négy érintett édesanya, s egy érintett feleség, akik onnan a helyszínről a nap végén már haza is vihették a gondosan összekészített élelmiszer, s fertőtlenítőszer csomagokat! 🎁

Nagyon jó volt látni, érezni, hogyha akarunk, bizony össze tudunk mi még fogni magyarok! 🇭🇺 Aki ott volt standunknál, nekik mindannyiuknak elmondtuk, hogy a jelen lévő hölgyek olyan anyukák, akik gyerekeik mellett, s gyermekeikkel együtt nagy harcot vívtak, vívnak a mai napig egy akut leukémiával, egy Hodgkin limfómával, stb. A hölgyek között volt egy feleség is, akinek nem is annyira rég transzplantálták a férjét, aki a nap végére odajött az Allee teremgarázsába autóval, hogy haza tudják szállítani az ő részükre szánt élelmiszeres dobozokat. Jó volt találkozni magával az érintettel, s jó volt őket egy tele autó élelemmel hazaengedni! Látni a boldogságot az arcukon, hátul ült a házaspár kislánya, elől a szülők, melegség töltötte el a szívünk! ❤️

A többi édesanyának is természetesen segítettünk a nehéz kartonokat beemelni a kocsijaikba, aztán nap végeztével indultunk mi is haza! Na de ejtsünk pár gondolatot arról is, hogy mit kaptunk, s ezáltal mit adhattunk a szóban forgó öt családnak. Így, most már az összesítés után elmondhatjuk, hogy bizony összesen közel 600 kg-ot nyomtak a dobozok, 22 darab nagy, úgynevezett költöztető doboz élelmiszer gyűlt össze! Csak egy példa számszerűleg, 148 kg lisztről, majdnem ugyanennyi cukorral beszélünk, 104 csomag száraztésztáról, 92 liter étolajról, megannyi konzervről, rizsről, ...de volt aki gyümölcslevet hozott a dobozainkba, mosószert, öblítőt, különböző tisztálkodási és mosószereket, mogyorót, piros almát, rengeteg csokoládét, kekszet, édességet, szaloncukrot...nem az számított ki mit, vagy mennyit adott, sokkal inkább, hogy szívből tette ezt! Volt olyan fiatalember, aki egyetlen májkrémet hozott hozzánk, őt is ugyanolyan szeretettel fogadtuk, mint azt az urat, aki 30 l étolajjal, 20 kg liszttel, és 20 kg kristálycukorral teli bevásárlókocsit tolt hozzánk!

Elelmiszer Gyujtes Allee 2017

Az adományok összértéke pár ezer forint híján elérte a 300 000.- Ft-ot! Ezúton is hálánkat szeretnénk kifejezni mindenkinek, aki segítette betegeinket, nagyon szépen köszönjük a Spar Magyarország Kft-nek, és az Allee Bevásárlóközpontnak is, hogy biztosította a helyszínt a gyűjtéshez!

Aki nem fővárosi, avagy nem tudott, nem volt ott ma az Allee-ban, de szeretne segíteni egy kis betegünknek így az év vége felé, ők az alábbi linken megtalálnak minden, a betegeinkhez vezető csatornát, legyen szó egy emelt díjas SMS elküldéséről, utalásról, bankkártyás adományozásról:

www.tegyunkleukemia.hu/hogyan-segithet

Mert segíteni jó! Tedd szívből, légy több! ...és, nem utolsó sorban, mert együtt nagy dolgokat tudunk véghez vinni! Kérünk Titeket, ne feledkezzetek meg rólunk az adó 1% felajánlásakor sem majd 2018-ban!

Most azonban még addig előttünk van az emberiség legszebb ünnepe, az Advent, s maga a karácsony...mi egy dolgot kívánunk mindenkinek erre az időszakra, érezze azt a melegséget a szívében, amit mi éreztünk, érezhettünk ma általatok! Higgyétek el, ez a legfontosabb!

#tegyunkleukemia #spar #interspar #allee

1